15 dingen om te doen in Houston voor stellen (2024)

4.9

(188)

Houston zit vol met het live-drama dat je te zien krijgt in moderne Amerikaanse steden. Daarentegen vindt u in Houston ook unieke plekken die vrede, rust en kalmte beloven.

Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze stad is het Space Center in Houston. Je kunt foto's of selfies maken op de plaats waar de spaceshuttle en het voertuig waarmee het in een lage baan om de aarde is gebracht, liggen.

Er zijn tal van attracties voor koppels, zoals picknickplaatsen, datumparken en cruises op huwelijksreizen.

Houston heeft 19 musea op loopafstand en herbergt de opmerkelijke geschiedenis en cultuur van de plaats.

Het Buffalo Bayou Park is een fascinerende attractie, aangezien romantische stellen kunnen gaan wandelen, fietsen en zelfs kajakken in het park.

Het verkennen van het weelderige groen, het warme eten en de ambiance van deze plek maakt het een van de beste dingen om te doen in Houston.

Inhoudsopgave

  • Word romantisch in Buffalo Bayou Park
  • Geniet in het Hobbycentrum voor Podiumkunsten
  • Bezoek het Space Center Houston
  • Bekijk artefacten in Museum of Fine Arts, Houston (MFAH)
  • Geniet van verrukking door Siphon Coffee te drinken
  • Speel met vlinders in The co*ckrell Butterfly Center
  • Ga aas bij Wildcat Golf Club
  • Dineer in het prachtige Spindletop
  • Word persoonlijk in het Gerald D. Hines Water wall Park
  • Maak een ritje op Houston Hop on-City Tour
  • Bekijk Indie-films bij AMC Houston 8
  • Boots de dieren na in de dierentuin van Houston
  • Ga op een sightseeingtour door de stad met een elektrische kar
  • Geniet van een persoonlijke spabehandeling
  • Beste romantische bestemmingen voor stellen

Wandeling bij Houston Arboretum & Nature Center

Adem de frisse lucht in van het Houston Arboretum & Nature Center, dat is verfraaid met weelderige groene tuinen, diverse paden en ongelooflijke fauna.

De paden in het park worden lussen genoemd, vanwege de onderlinge verbindingen tussen de ene plaats en de andere.

Je geliefde zal versteld staan ​​als ze een verscheidenheid aan natuurwonderen ziet in dit fascinerende park. Elke lus heeft een eigen schilderachtig uitzicht.

De waterhabitats in het park herbergen veel vogels en andere waterdieren die je gemakkelijk op een selfie met je geliefde kunt klikken en delen op sociale media.

Terug naar boven

Word romantisch in Buffalo Bayou Park

Je moet je geliefde meenemen Buffalo Bayou-park, en tegen het einde ervan, heb je haar hart weer gewonnen.

De lucht is vol vrolijkheid en grootsheid, met romantische stelletjes die over de voetpaden lopen en een geweldige tijd hebben.

Je kunt een fietstocht maken met je liefje nadat je een paar minuten hebt gelopen.

De Bike Barn, gelegen aan de Water Works, biedt u uitstekende fietsen die de beste ritten in het park zijn.

Twee iconische meren, The Lost Lake en The Dunlavy, zijn zo mooi onderhouden dat je de relaxte sfeer van het park kunt ervaren.

Mis het plezier niet om hier en daar wat schildpadden te spotten.

Terug naar boven

Geniet in het Hobbycentrum voor Podiumkunsten

Op hol geslagen romances zijn geweldig als het je lukt om een ​​kers op de taart te zetten.

Hier is de kers op de taart het Hobby Center for Performing Arts. Als je geliefde van theater, kunst en drama houdt, zullen ze genieten van de Broadway-shows die hier te zien zijn.

In deze show worden vaak romantische symfonieën gespeeld om stelletjes te vermaken. Energieke dansen en Broadway-musicals zijn de andere hoogtepunten van het Hobby Center.

Beroemde shows zoals Frozen en The Lion King worden opgevoerd om meteen een snaar te raken bij Disney-liefhebbers.

Vanuit het Hobby Center heeft u een majestueus uitzicht op het Tranquility Park, het stadhuis en andere belangrijke bezienswaardigheden in de binnenstad.

Terug naar boven

Bezoek het Space Center Houston

Koppels van over de hele wereld komen naar de Ruimtecentrum in Houston.

Als je geliefde van ruimtewetenschap houdt, zou hij graag het een en ander willen leren van de informatiekanalen die op de muren van het centrum zijn geplakt.

De Houston ruimtecentrum is zo ongeveer de thuisbasis van NASA Mission Control, International Space Station Mission Control en alle andere trainingsactiviteiten met betrekking tot ruimtewetenschap.

Je zult zoveel leren over het bemande ruimtevluchtprogramma van Amerika als je eenmaal door de tentoonstellingen en artefacten bent gegaan met belangrijke details van bemande ruimtevluchtreizen.

Terug naar boven

Bekijk artefacten in Museum of Fine Arts, Houston (MFAH)

MFAH, gelegen in het hart van Houston's Museum District, is een must-visit plek in Houston.

Het museum heeft ongeveer 64,000 werken, allemaal duidelijk afkomstig uit de zes continenten.

Nou, het andere opvallende deel is de historische relevantie van dit museum. Het museum heeft zijn data 6000 jaar terug in de tijd, met alle belangrijke collecties.

Er zijn twee galerijen, namelijk het Audrey Jones Beck Building en het Caroline Weiss Law Building, waar alle historische items te zien zijn.

Als je de Europese kunstwerken en inrichting wilt bekijken, ga dan naar het Rienzihuis.

Kunstlessen worden gegeven in Glassell School of Art, waardoor je de kans krijgt om de historische momenten opnieuw te beleven.

Terug naar boven

Geniet van verrukking door Siphon Coffee te drinken

Romantische koffiedates zijn gewoon het lekkerst als de koffie op peil is. In Houston kun je terecht voor een unieke koffie om van te watertanden, namelijk de Siphon Coffee.

De sensationele Siphon Coffee wordt gemaakt met halogeenbranders die de smaak van de koffiebonen aanvullen.

U kunt kiezen uit een grote selectie koffiebonen zoals de Huckleberry, Flat Track en Cat & Cloud. De gebrouwen en op espresso gebaseerde dranken zijn een lust voor het oog.

Als je eenmaal de geur van de koffie hebt geroken en er een slokje van hebt genomen, ben je helemaal in de stemming voor Siphon Coffee. Een drip brewer kan deze koffie niet nabootsen.

Er zit geen koffieboon meer in het kopje als je het op hebt.

Terug naar boven

Speel met vlinders in The co*ckrell Butterfly Center

Vlinders zijn altijd leuk om naar te kijken, en we houden ze zelfs vast met onze vingers. Ze worden al snel een attractie als ze hun vleugels openen en vliegen.

Het co*ckrell Butterfly Center is een epische plek in Houston met een verscheidenheid aan vlinders en insecten.

Een populaire attractie van dit park is het Rainforest Conservatory.

Het is een glazen gebouw van drie verdiepingen, verfraaid met een waterval van 50 meter hoog, waardoor het een paradijs is voor verschillende exotische planten en levende wezens, vooral vlinders.

De bruine entomologiezaal is een andere fascinerende plek om de mooie vlinders te spotten. Bestuivingstuinieren wordt hier gebruikt om de vlinders aan de planten te houden.

Terug naar boven

Ga aas bij Wildcat Golf Club

De golfbal over het park heffen kan schijnbaar een van de beste dingen zijn om te doen in Houston. Het uiteindelijke doel van het spel is natuurlijk om een ​​18-holes golfbaan te voltooien.

Er zijn twee golfbanen, namelijk The Lakes en The Highlands.

Terwijl je van het ene podium naar het andere gaat, zie je alle iconische attracties van deze plek. Vanaf de top heb je een fantastisch uitzicht over het centrum van Houston.

Als je eenmaal de golfbaan hebt voltooid, kun je met je geliefde dineren bij de Vista Grill. Het veelgeprezen restaurant serveert heerlijke barbecues, kipburgers en meer.

Terug naar boven

Dineer in het prachtige Spindletop

Uw vakantie in Houston is nooit voltooid zonder een bezoek aan de Spindletop, een iconisch restaurant aan de top van het Hyatt Regency.

Je ziet Downtown Houston vanaf de 34e verdieping van het Hyatt-gebouw. De glazen ramen bieden een prachtig uitzicht op het nachtlandschap van Houston.

Het restaurant beweegt elke 45 minuten om een ​​360-graden uitzicht over de plaats te krijgen. De esthetiek en ambiance van dit restaurant is van het volgende niveau.

Spindletop maakt uw romantische date night speciaal met een sensationele keuken van Amerikaanse zeevruchten in combinatie met zuidwestelijke smaken.

Op deze plek worden regelmatig eet- en drinkevenementen gehouden, waardoor het publiek wild wordt van de overheerlijke gerechten die hier worden geserveerd.

Terug naar boven

Word persoonlijk in het Gerald D. Hines Water wall Park

Romantisch naast het verbluffende waterval van Gerald D. is mooi om te doen. Gelegen naast Williams Tower op Post Oak Boulevard, is dit watermuurpark van 2.77 hectare een paradijs voor koppels.

De waterval biedt een prachtig uitzicht op de 64-voet halfronde fontein die water in al zijn glorie de lucht in laat stromen. Klik op een selfie met je geliefde op deze plek om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Als je eenmaal je tijd bij de fontein hebt gehad, kun je over de torenhoge levende eiken lopen om de gelukzaligheid van deze prachtige iconische attractie te voelen.

Er is een 360 meter lang gazon geflankeerd door 11.5 meter brede trottoirs waar u de hele dag kunt wandelen.

Terug naar boven

Maak een ritje op Houston Hop on-City Tour

Als je het hele tafereel van Houston wilt vastleggen en dat ook vanuit het comfort van een bus met airconditioning, zoek dan niet verder dan de Houston 2-daagse hop-on tour.

Je stapt aan boord van een dubbeldekker die je aan boord een prachtig uitzicht biedt. Buffalo Bayou, Rice Hotel en andere attracties zijn gemakkelijk te zien en te genieten vanaf uw busstoel.

De theater- en museumwijk zijn geweldig om van buitenaf te zien terwijl mensen over de hele wereld samenkomen om de authentieke sfeer te proeven.

De tour begint bij het bezoekerscentrum in Dallas Street. Een ander leuk ding voor stellen om te doen in Houston is de toespraak van president Kennedy te horen tijdens de busrit.

Terug naar boven

Bekijk Indie-films bij AMC Houston 8

AMC Houston 8 draait helemaal om de ervaring. Gepassioneerde filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan hun favoriete bezigheid, films kijken met de ultieme surroundervaring en videohelderheid in dit theater.

Het theater biedt niet alleen Hollywood Blockbusters, maar ook fenomenale indiefilms. Reserveer vooraf je plaats om van de hele film te genieten.

Je kunt ook kiezen voor de combo-aanbiedingen met eten en drinken om je honger te stillen tijdens het filmkijken. U kunt ook profiteren van 30% korting op bepaalde films.

Dinsdag is de dag van de kortingen. Als lid van het AMC kunt u veel geld besparen op de aanvangstijden van dinsdag.

Terug naar boven

Boots de dieren na in de dierentuin van Houston

Neem je geliefde mee naar de Houston Zoo en maak plezier met het nadoen van de dieren daar. Op een serieuze noot, je geliefde zal hals over kop gaan voor enkele van de gekke bewegingen van de dieren.

Er zijn ongeveer 6000 dieren gehuisvest in de dierentuin. Er zijn verschillende tijdstippen voor het bezoeken van elk van de dieren. Ga naar hun officiële website om een ​​idee te krijgen.

De ontmoeting met de Galapagos-schildpad is zo leuk als je een van de oudste schildpadden ter wereld ziet. Ze zijn alleen beschikbaar op zondag en dinsdag van 10:00 tot 10:45 uur.

Ook op dinsdagen van 11:00 tot 11:45 uur kun je de grappige orang-oetans zien.

Terug naar boven

Ga op een sightseeingtour door de stad met een elektrische kar

Sightseeing van de stad vanuit een elektrische kar is een van de beste dingen voor koppels om te doen in Houston.

U kunt het Arts District, het Museum District en andere belangrijke bezienswaardigheden verkennen vanuit het comfort van uw elektrische wagen.

Uw lokale gids zal u alles vertellen over de culinaire centra in Houston die de beste ter wereld zijn.

Een hoofdattractie van deze tour is de grote Astrodome, die in 1965 werd gebouwd. Het is 's werelds eerste overdekte stadion met airconditioning.

Na zonsondergang kunt u uw lokale gids vragen naar de beste restaurants en uitgaansgebieden om van het nachtleven te genieten.

Terug naar boven

Geniet van een persoonlijke spabehandeling

Een spabehandeling is precies wat u nodig heeft als u uit de drukte van Houston komt. Het is een van de leuke dingen voor stelletjes om te doen in Houston.

Mokara Spa is alom geprezen om zijn Spa-behandeling.

U kunt ook kiezen voor het Strawberries Romance-pakket met een fles mousserende wijn en aardbeien omhuld met chocolade tijdens uw Spa Treatment.

Als u op zoek bent naar een eersteklas spabehandeling, is de spa in het Four Seasons Hotel Houston ideaal. Ze bieden u een premium Spa-behandeling met luxe massages.

Beste romantische bestemmingen voor stellen

AtlantaSavannahSan Antonio
Las VegasSt. LouisKentucky
New OrleansNashvilleTampa
San DiegoOrlandoDenver
DallasChicagoArizona
HoustonMiamiCharlotte
Charleston Columbus

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

15 dingen om te doen in Houston voor stellen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6076

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.