Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (2024)

Sterren

Esther Hut

&nbsp · &nbsp

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (1)

© ANP / Jeroen Jumelet

Leroy en Jill

Delen

Jill Goede heeft heuglijk nieuws gedeeld afgelopen weekend. In een filmpje op Instagram maakten zij en haar verloofde Leroy namelijk bekend dat zij ouders worden van hun eerste kindje samen.

Het stel straalt in de aankondiging.

Baby on the way

“Baby on the way”, schrijft Jill bij de aankondiging. In het zoete filmpje is te zien hoe Jill en Leroy romantisch over de heide lopen en dat de dochter van Leroy, die hij uit een eerdere relatie heet, een kus op Jills buik geeft.

De oud Big Brother-winnares is altijd erg open geweest over het traject om zwanger te worden. Op Instagram plaatste ze een aantal maanden geleden een bericht waarin ze liet weten dat zij en Leroy aan een vruchtbaarheidstraject gingen beginnen omdat zwanger worden niet vanzelf lukte.

Verloofd

Leroy en Jill hebben allebei meegedaan aan Big Brother in het verleden. Jill was in 2021 te zien en Leroy deed een jaar later mee. Inmiddels is het stel sinds vorig jaar verloofd en hopen ze in 2025 in het huwelijksbootje te stappen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Tags en meer informatie

aankondiging big brother Jill Goede Leroy zwanger
Alle tips

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (2)

Oranje en Engeland strijden om de laatste finaleplek van het EK voetbal

Het is zover! Na twintig jaar gaan we het Nederlands elftal weer zien schitteren in de halve finale van een Europees Kampioenschap. Vanavond is Engeland de tegenstander.

Lees verder

Tip Geluk bij een ongeluk Vanavond20:30 - 21:20 · Informatief In deze laatste aflevering vanGeluk bij een Ongelukhelpen de bergers weer mensen die in benarde situaties verkeren. In een parkeergarage in Rotterdam schiet berger Henk een hoogzwangere vrouw te hulp. Haar auto heeft een lekke voorband.
Tip I can see your voice Vanavond20:34 - 22:03 · Amusem*nt Eigenlijk stond op deze woensdag 10 juli de grote finale van Het Perfecte Plaatje op Reis gepland, maar die is helaas uitgesteld vanwege het voetbal. In plaats daarvan zendt RTL 4 een herhaling uit van I Can See Your Voice.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 13:42 Op deze datum zie je het tweede seizoen van Ten Minste Houdbaar Tot 13:12 Carlo Boszhard heeft de ultieme kijktip voor deze zomer: The Golden Bachelor 12:46 Dit is waarom Bestemming X het (terug)kijken waard is 10:52 Dramaserie over de toeslagenaffaire dit najaar te zien op tv 09:26 André van Duin zou samen met Janny van der Heijden wel eens aan déze tv-show mee willen doen
De tv van gisteren Meer tv 10 jul De TV van gisteren: 3,9 miljoen kijkers zien Spanje overtuigend naar finale EK gaan
De nieuwste tips om te streamen Meer Tips 02:00 Dune: Part Two 00:00 Under the Bridge 00:00 Eva Lasting 00:00 Sunny 00:00 Receiver
Tip 47 Meters Down Vanavond20:25 - 22:10 · Film Wat een mooi duiktochtje had moeten worden loopt in 47 Meters Downuit op een nachtmerrie. De veiligheidskooi waarin Lisa en haar zus Kate zitten, zinkt naar de zeebodem.
LIVE Tour de France Straks12:25 - 17:30 · Sport Het wordt klimmen in deze 211 kilometer lange rit tussen Évaux-les-Bains en Le Lioran tijdens de Tour de France. Het laatste kwart van deze etappe door het Centraal Massief leidt de renners over vier bergen. De finish ligt na een korte afdaling.
Tip Natuur op 2: Eden - Paradijs op aarde Vanmiddag17:10 - 18:00 · Informatief De regenachtige loofbossen in het ongerepte zuiden van Alaska herbergen een grote populatie bruine beren. De camera's van Natuur op 2: Eden - Paradijs op Aardevolgen een jonge moeder en haar welp tijdens de visvangst. Die blijkt niet zonder gevaren te zijn.
Tip We zijn er bijna! Vanavond19:05 - 20:00 · Informatief De We Zijn Er Bijna-kampeerders gaan naar het zuidelijkste puntje van Corsica en steken over naar Sardinië. Tijdens de reis maakt Martine van Os uitgebreid kennis met Jan en met Koos. En de jeu-de-boulescompetitie gaat van start.
Tip De bondgenoten Vanavond19:30 - 20:30 · Amusem*nt Als je voor de wedstrijd van Nederland vs. Engeland nog wat extra spanning wil hebben, raden we het je aan om naar De Bondgenotente kijken. Daarin staan Robert en Rick lijnrecht tegenover elkaar in strijd om een ton.
Tip A Time to Kill Vanavond20:00 - 23:05 · Film Een Afro-Amerikaanse vader neemt wraak op de witteverkrachters van zijn dochtertje. Een jonge advocaat voert inA Time to Killzijn verdediging.
Tip The Manchurian Candidate Vanavond20:28 - 23:00 · Film Sergeant Raymond Shaw keert in The Manchurian Candidate als held terug uit de Golfoorlog. Majoor Bennett Marco, zelf geplaagd door nachtmerries, vertrouwt hem niet en ontdekt al gauw een complot.
Tip Family law Vanavond20:30 - 21:25 · Serie Harry Svensson is niet slim bezig in Family law. Hij geeft een seksistische speech, vergeet de sterfdag van Lucy's moeder en heeft een relatie met Crystal Steele, de talkshowhost met wie Abigail het eerder aan de stok kreeg.

Toon meer tips

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6309

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.